New York ’08: Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept
Suzuki heeft op het autosalon van New York het derde luik van zijn Kizashi concept onthuld. Het laatste conceptmodel zou het dichtst bij het productiemodel staan.

De Kizashi 3 concept heeft in vooraanzicht een zeer forse uitstraling dankzij de grote grille. De grille wordt ongetwijfeld de nieuwe designrichting van Suzuki. Het concept staat daarenboven op prachtige 21 inch wielen.

De Suzuki Kizashi 3 concept beschikt over een AWD-systeem en een zestraps automatische versnellingsbak met schakelflippers. Onder de motorkap zit een 3.6 liter V6 motor met gewichts- en plaatsbesparende technologie. De motor zorgt voor een vermogen van om en bij de 300 pk.

Suzuki heeft reeds aangekondigd dat het drie varianten zal produceren van het conceptmodel: een sedan, stationwagon en CUV. De productieversie van de sedan zou in Amerika op de markt komen tegen 2010 dus we rekenen op ongeveer dezelfde datum voor Europa. Volgens Suzuki zal het model gebouwd worden in een nieuwe fabriek in Sagara, Japan.

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Suzuki Kizashi 3 Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...