Fiat Grande Punto GP

Fiat Grande Punto GP
Fiat wil de Grande Punto extra in de schijnwerpers plaatsen en komt met een sportieve GP-versie van de Hatchback.

Fiat heeft de Grande Punto GP in de showrooms gezet. Het model krijgt speciale striping en de zijspiegels worden mee in dezelfde kleur geverfd. Het GP model heeft verder sideskirts, een achterspoiler en 15 inch lichtmetalen velgen. De standaarduitrusting van de Grande Punto GP is ook iets meer uitgebreid, zo heeft het model een airco, een radio/CD-speler met stuurbediening, mistlampen, raam- en zij-airbags en drie hoofdsteunen achteraan.

De Grande Punto GP is in Nederland te koop met 1.2 en 1.4 liter motor vanaf 14.295 euro, in België zou dit op ongeveer 12.000 euro komen. Dit levert volgens Fiat een voordeel op van een kleine 500 euro.

Fiat Grande Punto GP

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...