BMW onder 1-serie?

BMW 1-Serie
Komt er een BMW gepositioneerd onder de 1-serie, that’s the question!

Op het moment dat BMW haar jaarcijfers bekendmaakte, liet de voorzitter Norbert Reithofer, weten dat het merk onderzoekt of er een markt is voor een stadsauto die onder de huidige 1-serie zou gepositioneerd worden.

Het project waaraan BMW werkt heet ‘Project Eye’ en beoogt een vierpersoons tweedeurs model. Het is een stadswagen van de toekomst, dus hij zal worden uitgerust met een elektromotor die geen schadelijke uitstoot heeft. Uiteraard in combinatie met een zuinige verbrandingsmotor.

Deze wagen is een noodzaak voor BMW om te kunnen concurreren op de Amerikaanse markt, die meer en meer groen kleurt. Ook zou er een soort cultmodel komen voor hypermoderne steden zoals Tokyo. Of het nieuwe model verkocht zal worden met een BMW-plaatje of een Mini-embleem laten de woordvoerders nog in het midden staan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...