Top Gear gaat op wereldtournee

Top Gear tournee
Voor het nieuwe seizoen van Top Gear, wordt het programma omgevormd tot een live-evenement dat langs stadions in vijftien landen trekt.

Volgens de Britse omroep BBC omvatten de liveshows “het drama van film en theater en de spanning van stunts en special effects”. Directeur Adam Waddell van het BBC-programma vindt het enorm spannend om met Top Gear op tournee te gaan. “Het past precies in onze plannen om ons wereldwijde publiek te bereiken”, laat hij weten.

Per land zouden lokale presentatoren worden aangetrokken. Het Britse gedeelte van de toer wordt wel door de vaste presentatoren Jeremy Clarkson, James May en Richard Hammond verzorgd. We kijken er alvast naar uit maar hadden toch liever de drie presentatoren wereldwijd gezien 😉

Deel dit bericht:

1 reactie op "Top Gear gaat op wereldtournee"

  1. dennis 18-03-2008 om 11:49

    jammer, top gear moet gewoon top gear blijven en met dit soort programma’s weten ze gewoon niet gek ze het moeten maken. Ik vrees, hoogmoed komt voor de val.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...