Mercedes ML 63 AMG Facelift

Mercedes ML 63 AMG Facelift
Na de facelift van de ML volgt logischerwijs ook de facelift van het topmodel van de M-klasse: de ML 63 AMG. Onder de motorkap zitten 510 paarden.

De nieuwe ML 63 AMG krijgt nieuwe koplampen, een nieuwe zwarte voorgrille, LED achterlichten, nieuwe 20 inch vijfspaaks AMG lichtmetalen velgen en een gewijzigde achterbumper. Verder werken grotere zijspiegels en aluminium dakrails het geheel netjes af.

Het nieuwe ergonomische AMG stuur met aluminium schakelflippers trekt de meeste aandacht in het interieur van de ML 63 AMG. Verder wordt het interieur beter afgewerkt door de AMG divisie dankzij het gebruik van hogere kwaliteitsmaterialen.

Motorisch verandert er niets: de ML 63 AMG blijft zijn 510 pk sterke 6.3 liter V8 motor behouden. Het vermogen wordt via een Speedshift zeventraps automatische versnellingsbak naar de vier wielen gestuurd. De ML 63 AMG heeft daarenboven drie verschillende rijstanden waarmee het percentage vermogen dat naar de achterwielen wordt gestuurd kan ingesteld worden. De ML 63 AMG sprint van 0 naar 100 km/u in 5,0 seconden en is elektronisch gelimiteerd tot een topsnelheid van 250 km/u.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...