Fisker Karma: met het lawaai van een F1-wagen!

Fisker Karma
Een van de problemen waar hybride-wagens mee te kampen hebben is het ontbreken van enig motorgeluid. Bij Fisker hebben ze daar een oplossing voor gevonden.

De Fisker Karma Hybride wordt uitgerust met speakers die het geluid van een wagen nabootsen. Het geluid dat hoorbaar zal zijn zal vergelijkbaar zijn met het geluid van een F1-wagen en een vliegtuig, laat Henrik Fisker, hoofd van Fisker, weten. Eerlijk gezegd ben ik benieuwd wat dat zal worden.

Het geluidssysteem dient uiteraard niet enkel om de chauffeur een plezier te doen, maar zal er ook voor zorgen dat voetgangers je horen aankomen wanneer ze de straat willen oversteken. We weten niet of het geluid ook aangepast kan worden naar eigen wensen. Kunnen kiezen tussen een 8-cilinder, 10-cilinder of 12-cilinder zou niet misstaan op de optielijst. Vooral wanneer je met open dak rijdt, kan een mooi geluid wenselijk zijn!

Henrik Fisker:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...