De V12 Vantage RS en DBS Volante komen eraan!

Aston Martin V12 Vantage RS
Aston Martin bevestigt de komst van de Aston Martin V12 Vantage RS en de DBS Volante. Goed nieuws, me dunkt!

De CEO van Aston Martin, Ulrich Bez, heeft de geruchten die al enige tijd de ronde deden bevestigd. Minder is het nieuws dat de Aston Martin V12 Vantage RS in beperkte oplage zal geproduceerd worden, alleen kennen we die oplage niet.

Deze V12 Vantage RS zal logischerwijze zijn aandrijving halen uit een V12 motor die 6.0l cilinderruimte heeft. Dankzij de structuur van de wagen die grotendeels uit carbon fiber is gemaakt, weegt deze wagen minder en kan deze dus betere prestaties leveren. Normaal kunnen we deze wagen tegen 2009 in de showroom zien.

Over de DBS Volante kunnen we vertellen dat deze wagen met een V12-motor zal aangedreven worden die 517Pk levert en dat hij tegen het midden van 2009 beschikbaar zou moeten zijn. Meer nieuws hierover volgt ongetwijfeld!

Aston Martin V12 Vantage RS:

Aston Martin DBS Volante (spyshots):

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...