Mercedes B-klasse krijgt facelift

Mercedes B facelift
De Mercedes B-klasse is al een tijdje in omloop, dus werd het tijd voor Mercedes om deze kleine gezinswagen een facelift te geven.

Zoveel is er eigenlijk niet veranderd aan deze wagen. Wat vooral opvalt zijn een nieuwe bumper en een nieuwe grille. Achteraan zien we nieuwe achterlichten en wat chroom. Veel meer dan een doorsnee facelift is het dus niet geworden.

Onder de motorkap zijn de aanpassingen vooral met het milieu in het achterhoofd gebeurd. De B150 en B170 zijn voortaan gekend als BlueEFFICIENCY en kunnen worden uitgerust met het start-stop systeem. De B170NGT verdraagt aardgas en benzine in zijn tank, wat hem nog schoner maakt dan zijn BlueEFFICIENCY-broertje. De snelste motorisatie (deB200 Turbo) levert 193Pk en kan na 7,6 seconden al 100 km/h halen. Als je wat langer op zijn pedaal duwt, kan je normaal 225km/h uit de motor persen.

Fotomateriaal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...