Europa stemt Tiguan als SUV van het jaar

Volkswagen Tiguan
De Auto Bild groep heeft zijn 40 miljoen lezers en auto-experts gevraagd om te stemmen op 74 nieuwe modellen van het afgelopen jaar. De Tiguan won in de SUV categorie.

Vorige week nam Dr. Ulrich Hackenberg de prestigieuze prijs in ontvangst. “This award crowns a series of international successes for the Tiguan since its market launch. The Tiguan represents an important element in Volkswagen’s global growth strategy. I view this trophy, not least, as confirmation that we are on the right path with our products,” zei hij tegen 500 genodigden tijdens de prijsuitreiking.

De Tiguan is een succes, niet alleen de verkoopcijfers zijn hoger dan verwacht ook de awards voor de kleine Volkswagen SUV stapelen zich op, de Tiguan won reeds de “Auto Trophy” en “Golden Steering Wheel” eerder deze maand.

Volkswagen Tiguan SUV van het jaar

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...