Nieuwe Ferrari tegen oktober

Veel nieuws komt er nooit uit de vestiging van Maranello, dus moeten we het doen met het beetje nieuws dat we krijgen. Er wordt gefluisterd dat Ferrari werkt aan een volledig nieuw model, dat tegen het najaar voorgesteld zou moeten worden. De naam California GT viel reeds meermaals. Het zou gaan om een 2+2 cabriolet met hardtop. Deze wagen zou de 4,3l V8 uit de Ferrari F430 krijgen, maar dan wel met directe inspuiting, om minder te verbruiken. De nieuwe Ferrari zou grotendeels gebaseerd zijn op het design van een Maserati concept car in 2003, die het levenslicht nooit zag.
Momenteel worden er 6000 Ferrari’s per jaar gebouwd, met de komst van dit nieuwe model moeten dat er 10.000 worden. Tegen het autosalon van Parijs in oktober, zouden we normaal meer nieuws moeten hebben.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...