Ferrari: One-to-one

Ferrari 612 Sessenta
Lamborghini beschikt sinds enige tijd over het Ad Personam-programma, dus zag Ferrari duidelijk de noodzaak ook een programma te ontwikkelen dat van je ‘doorsnee’ Ferrari een exclusief en persoonlijk verzamelstuk maakt. Het programma kreeg de toepasselijke naam: One-to-one.

In Genève stelde Ferrari ons dit nieuwe programma voor en ze lieten daar ook weten dat One-to-one voor het eerst beschikbaar zal zijn op de Ferrari 612 Scaglietti.

De vraag die u zich nu stelt is ongetwijfeld: wat houdt One-to-one in? Wel, met One-to-one kan zo goed als alles aan de wagen worden aangepast naar eigen wensen. Als je genoeg geld op je bankrekening hebt staan, kan je zo goed als alles aanpassen. Enkel over de vormgeving van de buitenkant zou Ferrari wel eens moeilijk kunnen doen.

Ook nog wat goed nieuws voor de inmiddels ‘gewone’ 612 Scaglietti: er komt een nieuwe gerobotiseerde versnellingsbak, die de toepasselijke naam SuperFast draagt. Deze versnellingsbak schakelt namelijk sneller! Ook kan je een elektrochromatisch (wat een naam!) dak bestellen. Elektrochromatisch is een moeilijk woord voor iets redelijk eenvoudig. Het dak kleurt donkerder of lichter naar de wensen van de gebruiker, zodat die over de juiste hoeveelheid licht beschikt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...