Geneve ’08 Video: Compilatie Autosalon Geneve

Autosalon Genève - Geneva Motorshow
We hebben een compilatie gemaakt met alle premières en bezienswaardigheden op het autosalon van Genève. Negen minuten puur kijkplezier!

Met in volgorde van verschijnen: Volkswagen Scirocco, Lamborghini LP560-4, Audi R8 V12 TDI, Audi Q7 V12 TDI, Audi A4 Avant, Volvo XC60, Mercedes SLK, Mercedes SL 63 AMG, Mercedes GLK Bluetec Hybrid, Citroën C5 Tourer, Land Rover LRX, MINI John Cooper Works, BMW M3 Cabrio, Rolls-Royce Phantom Coupé, Spyker C8 Aileron, Spyker D8 Peking-to-Paris, Bugatti Fbg, Alfa Romeo 8C Competizione Spider, Maserati Quattroporte Collezione Cento, Maserati GranTurismo S, Abarth Fiat 500, Lancia Delta, Pinifarina Sintesi, Zagato Bentley Continental GTZ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...