Geneve ’08: Land Rover LRX

Land Rover LRX Zwart Genève Geneva
De Land Rover LRX kreeg in Genève zijn Europese première en om dat te vieren heeft Land Rover voor een nieuwe kleurencombo gezorgd. Zwart met wit dak.

De LRX Crossover-SUV is 4,35 meter lang en 1,55 meter hoog. Dat is 7 cm korter en 12 cm lager dan de Freelander waarop hij is gebaseerd. De conceptwagen krijgt 20 inch velgen en hangt maar 13 cm boven de grond. Het LRX Concept toont ons een strakke lijn met lange deuren die naar achter toe vernauwen. Passagiers krijgen in de SUV Coupé een mooi uitzicht dankzij het glazen dak.

Binnenin is de wagen uitgerust met twee soorten leder en gepolijst aluminium. De conceptwagen heeft plaats voor vier personen en heeft een doorlopende middenconsole en een koelkast. Voor de bestuurder zijn er twee touchscreens voorzien die veel klassieke bedieningsknoppen vervangen, zo wordt onder andere vierwielaandrijvingssysteem via deze touchscreens geregeld.

Motorisch heeft Land Rover bekend gemaakt dat het een 2.0 liter turbodiesel hybride zal lanceren met een CO2-uitstoot van maximaal 120 g/km en een verbruik van 4.7 l/100 km. De uiteindelijke productieversie van het LRX Concept zal niet voor 2009 in productie gaan.

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Land Rover LRX Genève Geneva

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...