Geneve ’08: Aston Martin DB9 Facelift

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift
We hadden reeds aangekondigd dat Aston Martin een facelift van de DB9 zou voorstellen in Genève. De wagen krijgt er 20 pk extra bij.

De 6.0 liter V12 motor heeft er 20 pk bij gekregen en levert nu 470 pk en krijgt er daarenboven ook nog eens 30 Nm koppel bovenop (600 Nm in totaal). De topsnelheid ligt nu op 306 km/u en de sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 4,6 seconden.

De veranderingen aan de buitenkant zijn minimaal, we merken nieuwe 19″ 10-spaaks velgen bij de Volante en een minimaal verschil in de grille. Ook de zijspiegels, die vroeger gedeeld werden met Jaguar, werden vervangen door modernere exemplaren. Het onderstel kreeg ook een opfrisbeurt samen met de middenconsole die voorzien is van, volgens Aston Martin, nog (?) hoogwaardigere materialen.

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift

Aston Martin DB9 Coupé en Volante Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...