Geneve ’08: Lamborghini LP560-4 uit de kleren!

Lamborghini Gallardo LP 560 4
Nog maar net aangekomen op het autosalon van Genève werden we geconfronteerd met de Lamborghini Gallardo LP 560-4 die voor het eerst zichtbaar was voor het oog van de lens.

Het was weliswaar niet voor onze lens, want wij keken eerst nog wat rond in de persruimte om daar onze weg te vinden. Die hebben we dan ook gevonden en morgen houden we u op de hoogte van meer Genève-nieuws.

Deze Lamborghini Gallardo heeft wat agressievere looks meegekregen, maar ook geweldig lelijke velgen. Aan de andere kant ziet het interieur er veel beter uit dan dat van de Lamborghini Gallardo Superleggera, die afgewerkt werd met ‘geweldige suède handvaten’ en op zijn zachtst uitgedrukt een pover interieur. Veel meer details weten we u later te melden als we ons perspakket hebben gekregen. Tot dan zal je het moeten stellen met de foto’s hieronder:

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...