Tweedehands: Lamborghini Reventòn?

Lamborghini reventon
Als je deze link volgt kan je de Lamborghini Reventòn kopen. Het zou mij verbazen moest het een serieus aanbod zijn, want bij de optielijst kan je bijvoorbeeld bagagerek zien staan. Een Lamborghini Reventòn heeft opvallend weinig bagagerekken!

Ook zou de Lamborghini in het zoekertje beschikken over een open dak??? Allicht gaat hier om een flauwe grap, maar ik vond het even grappig een Lamborghini Reventòn te zien op een tweedehandssite, vandaar dit artikeltje. De aanbieder komt weliswaar uit de côte d’azur, maar dat wil op zich niet veel zeggen natuurlijk. Mocht u zo stom zijn €2.000.000 neer te tellen voor deze Lambo, laat ons weten hoe het afloopt 😉

De foto van het zoekertje is trouwens afkomstig van het autosalon van Frankfurt. De foto in dit artikel ook en zoals je kan zien stond de fotograaf van de foto van het zoekertje op een betere plek dan wij, want wij zagen vooral de zijkant van de wagen op het moment van de onthulling.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Tweedehands: Lamborghini Reventòn?"

  1. bp 02-03-2008 om 23:25

    wrm zou ieamnd hem daar kopen als hij nieuw minder kost :s

  2. XliljeezyX 10-06-2008 om 14:32

    Voor 2 miljoen koop ik een veyron.. nog sneller ook maar mooier? nee dat niet 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...