Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4
Audi werkt verder aan de sportieve versie van de A4: de S4. Laatst werd hij gespot tijdens wintertesten in Zweden.

De vier uitlaatpijpen zijn zowat het eerste waaraan je duidelijk kunt zien dat het een S-model is. De standaard modellen hebben twee uitlaatpijpen en de RS modellen beschikken bij Audi altijd over ovalen uitlaatpijpen. Ook de grille werd duidelijk aangepast met een chromen omlijsting. We bemerken ook een extra gat links onder de grille.

Meest waarschijnlijke motorisatie is de 4.2 liter V8 FSI met 353 pk maar deze zou tot 390 pk kunnen worden opgedreven. Dit lijkt meer waarschijnlijk omdat de volgende RS4 rond de 500 pk onder de motorkap zal hebben. De S4 zal vanaf 2009 te koop zijn in Sedan en Avant-uitvoering.

Spyshots (via: WorldCarFans)
Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Spyshots: Audi S4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...