BMW 1-reeks Aero Kit klaar voor Geneve

BMW 1 reeks Aero Kit
BMW brengt op het autosalon van Genève de Aero Kit voor de BMW 1-reeks. De kit hult de BMW in Performance uitrusting zonder de motor aan te raken.

Bezitters van een 1 of 3-reeks kunnen hun model met de Aero Kit laten uitrusten bij hun BMW garage. De Kit zorgt voor een sportievere look en haalt veel ideeën van het Tii Concept dat we eerder in Tokyo zagen. Het Tii productiemodel dat eerder werd gespot was dus blijkbaar een 1-reeks met Aero Kit.

Welke aanpassingen kunnen we allemaal opmerken? Het stuur is bijvoorbeeld vervaardigd in alcantara en leder en heeft in het stuur een LED display die allerlei informatie kan tonen zoals snelheid, olie temperatuur en ideale verlegmomenten. Ook de versnellingspook werd aangepast met chroom en alcantara. Aan de buitenkant is de wagen vooral bezaaid met carbon op de achterspoiler en de zijspiegels. De diffuser maakt de wagen nog een pak stoerder.

Het is nog niet bekend hoeveel de Aero Kit zal kosten, we weten ongetwijfeld meer na het autosalon van Genève.

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

BMW 1 reeks Aero Kit

Deel dit bericht:

2 reacties op "BMW 1-reeks Aero Kit klaar voor Genève"

  1. chuwie 04-09-2010 om 22:30

    ik weet dat het een oud post is, maar, i love bodywork kits.
    de constructeurs zouden er beter meer aandacht aan moete geve :p
    tgeeft jouw auto wat extra 🙂 vind ik.

  2. PJS 04-09-2010 om 22:37

    Inderdaad officiële kits zijn in ieder geval een stuk esthetischer dan zelfbouw tuningkits! Zou inderdaad leuk zijn moesten de merken hier extra mogelijkheden voor zouden voorzien. Ze zouden er nog geld aan verdienen ook!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...