Gelekt: Lamborghini Gallardo LP550

Lamborghini Gallardo LP550 Scan
De eerste afbeeldingen van de Lamborghini Gallardo LP550 zijn gelekt via Autopareri, zij scanden foto’s in van het Italiaanse magazine Quattroruote.

Er raakt meer en meer bekend over de komende Gallardo LP550. De Gallardo krijgt een facelift inclusief een vermogenstoename van 30 pk. Buitenaan zien we wijzigingen aan de voor- en achterkant. De lampen maken gebruik van LED-techniek en de voorbumper krijgt iets meer Reventón looks. Achteraan krijgt de Gallardo LP550 vier in plaats van twee uitlaatpijpen.

Ook belangrijk is de toename in vermogen door gebruik te maken van een nieuwe motor. De oude 5.0 liter V10 werd vervangen door een 5.2 liter V10 FSI met 550 pk en 530 Nm. De vorige Gallardo had ‘maar’ 520 pk en 510 Nm.

We verwachten meer informatie tegen het autosalon van Genève. We houden jullie op de hoogte!

Lamborghini Gallardo LP550 Scan

Lamborghini Gallardo LP550 Scan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...