Eerste foto van Hermes Bugatti Veyron

Bugatti Veyron Hermès
Dit is de eerste foto van de Bugatti Veyron die in samenwerking met Hermès nog exclusiever werd gemaakt. Aan het krachtige W16-blok en alle andere motorische onderdelen is er niets veranderd.

Hermès is een bekend modemerk en werkt al langer dan vandaag samen met Bugatti. Het bedrijf levert bijvoorbeeld al een tijdje leder aan Bugatti en helpt hier en daar met het exterieur. We zullen deze nieuwe versie van de Veyron zien op het autosalon van Genève.

Op de foto zien we nog niet zeer veel, de neus lijkt ongeveer hetzelfde. Het verschil zal allicht hoofdzakelijk aan de binnenkant te bemerken zijn. Hermès staat er namelijk om bekend het nodige maatwerk met een zeer hoge kwaliteit te kunnen leveren.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto van Hermès Bugatti Veyron"

  1. Mattijs 27-02-2008 om 12:19

    Niet veel zichtbaar 🙁

Reageer

Reactie aan het plaatsen...