TechArt GTstreet Cabrio klaar voor Geneve

TechArt GTstreet Cabrio
TechArt heeft een nieuw pakket klaar voor de Porsche 911 Turbo Cabrio, de Duitse tuner slaagt erin het vermogen op te drijven tot 630 pk!

Wie niet genoeg heeft met een Porsche 911 Turbo Cabriolet met 480 pk onder de motorkap moet binnenkort eens langsgaan bij Duitse tuner TechArt. Het tuningbedrijf heeft aangekondigd dat het volgende week op het autosalon van Genève een upgrade klaar heeft voor de 911 Turbo Cabrio.

De GTstreet Cabrio krijgt een vermogen van 630 pk onder de motorkap en haalt daardoor een topsnelheid van 345 km/u. Meer details heeft TechArt nog niet vrijgegeven maar we krijgen meer informatie tijdens het autosalon van Genève.

TechArt GTstreet Cabrio

TechArt GTstreet Cabrio

TechArt GTstreet Cabrio

TechArt GTstreet Cabrio

TechArt GTstreet Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...