Opel Meriva met FlexDoors

Opel Meriva Concept FlexDoors
Nieuwe informatie over de Opel Meriva conceptwagen die we op het autosalon van Genève te zien zullen krijgen, de wagen krijgt het FlexDoor systeem.

De Meriva krijgt zogenaamde FlexDoors, hiermee bedoelt Opel eigenlijk zogenaamde zelfmoorddeuren zoals we deze ook vinden bij de Rolls-Royce Phantom en Mini Clubman. De achterste FlexDoors kunnen tot een hoek van 90 graden geopend worden. Volgens Opel is dit systeem zeer veilig en zorgt het voor een betere bereikbaarheid van de achterbank.

Behalve de nieuwe deuren speelt de Meriva ook een belangrijke rol als nieuw design voorbeeld voor toekomstige Opel modellen. Op het eerste zicht slaat Opel hiermee geen slechte weg in want het merk kan wel een nieuwe wind gebruiken na vijf mindere jaren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...