Update van V8 Vantage en DB9 in Geneve

Aston Martin V8 Vantage Genève
Aston Martin heeft aangekondigd dat het op het autosalon van Genève een update zal voorstellen van de V8 Vantage en de DB9.

De populaire Aston Martin V8 Vantage is sinds 2005 op de markt en is volgens Aston toe aan een mid-life opfrissing. Het exterieur zal licht upgedate worden en onder de motorkap komen er meer pk’s. De huidige Vantage haalt 380 pk uit de 4.3 liter V8, de sprint van 0 naar 100 km/u is hiermee voorbij in 4.9 seconden. Ook mechanisch zullen er enkele verbeteringen op te tekenen vallen.

De grootste verbetering wordt het interieur, deze zal voorzien zijn van meer hogekwaliteits materialen en zal een meer luxueuze indruk geven. De update kan ook een einde betekenen aan de Volvo onderdelen, die nog steeds gebruikt worden uit de tijd dat Ford eigenaar was van Aston Martin.

Ook de DB9 zal volgens Aston Martin gelijkaardige updates krijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...