Preview: Audi A4 Allroad

Preview: Audi A4 Allroad Quattro
Met de komst van de nieuwe Audi A4 Avant kunnen we jullie een beter beeld geven van de A4 Allroad die een jaar later op de markt komt.

Volgens bronnen binnen Audi blijft de A4 Allroad enkel beschikbaar in Avant versie ondanks de verschillende spyshots waarop we de A4 Sedan in Allroadpakket kunnen zien. Reden hiervoor blijkt dat de Sedan gebruikt wordt als testmal omdat de A4 Avant nog niet beschikbaar was.

Met behulp van zowel de nieuwe foto’s van de A4 Avant en de spyshots van de A4 Sedan Allroad hebben we een eerste impressiefoto kunnen maken. De meest logische uitvoering wordt de 3.0 liter TDI met Quattro vierwielaandrijving. Het is duidelijk dat het Allroadpakket beter past bij de Avant dan bij de Sedan omdat de “off-road” aanpassingen bij de stationwagon beter in verhouding zijn.

Bronnen binnen Audi vertellen ons ook dat Audi een high-performance versie van de Allroad wil bouwen, die krijgt hoogst waarschijnlijk een zware dieselmotor onder de motorkap. De wagen zal dan aansluiten bij de S-lijn van Audi. Hierover later meer

Impressiefoto & Spyshots (Via: WorldCarFans.com)

Preview: Audi A4 Allroad Quattro

Spyshots: Audi A4 Allroad Quattro

Spyshots: Audi A4 Allroad Quattro

Spyshots: Audi A4 Allroad Quattro

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...