Spyshots & Impressie: Peugeot 3008

Peugeot 3008
Peugeot heeft duidelijk niet genoeg aan 1 SUV, dus heeft het plannen tot het maken van een klein broertje voor de Peugeot 4007.

Zijn voornaamste concurrenten zullen de Nissan Qashqai, de Ford Kuga, de Volvo XC60 en de Volkswagen Tiguan worden. Een wagen in het downsized-SUV segment, zullen we maar zeggen.

De wagen is bedoeld om een ruime SUV te worden, die plaats kan bieden aan 5 personen en veel bagage of aan 7 personen en iets minder bagage. Het design is duidelijk afkomstig van de Peugeot 4007 en de Citroën C-Crosser.

Allicht zal deze 4×4 aangedreven worden door een 1.6l motor, ofwel benzine ofwel diesel. Allicht komen er later dan nog zwaardere motorisaties. Veel nieuws hebben we nog niet, aangezien de 3008 zeer goed ingepakt is, zoals je kan zien op de foto hieronder.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...