Renault produceert minder Laguna’s


Tegen alle verwachtingen in zal Renault minder Laguna’s produceren dan het aantal dat het eerst vooropstelde.

En inderdaad, ikzelf heb de Renault Laguna nog niet veel zien rondrijden, ook al wordt deze wagen al een tijdje verkocht. Waarom deze wagen niet zo goed verkoopt kan ik eigenlijk niet goed begrijpen, want het is effectief een schitterende wagen. In Frankfurt zat ik in de break-versie en ik was verbaasd dat een Renault kon samengaan met comfort, luxe én een goede prijs.

Zijn directe concurrent, de Citroën C5 kent veel meer succes. Misschien wachten potentiële kopers liever op de nieuwe C5 dan een Renault Laguna te kopen.  Wie weet kan de Renault Laguna Coupé verandering in de verkoopcijfers brengen. Renault laat ook weten dat het werkt aan een nieuwe Renault Alpina, die klaar is om te concurreren met de Mazda MX-5.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...