Gelekt: Fiat 500 Abarth

Gelekt: Fiat 500 Abarth
Fiat heeft voor ons een bommetje klaarstaan op het autosalon van Genève, een Abarth versie van de Fiat 500. De eerste foto’s zijn reeds gelekt.

De krachtige 500 versie krijgt een gemenere look met grotere wielkassen, grotere wielen, grotere luchtinlaten, een diffuser achteraan, dubbele uitlaten en rode zijspiegels. Het feit dat dit een Abarth-versie is zal niemand ontgaan dankzij de overvloedige Abarth logos.

Men is nog niet zeker welke motor er onder de motorkap zal zitten, het meest waarschijnlijk is de 1.4 liter viercilinder turbomotor uit de Grande Punto Abarth. Deze motor heeft een vermogen van 180 pk, waarschijnlijk krijgt deze in de 500 een lager vermogen. We verwachten hierover binnenkort meer informatie.

Gelekt: Fiat 500 Abarth

Gelekt: Fiat 500 Abarth

Gelekt: Fiat 500 Abarth

Gelekt: Fiat 500 Abarth

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...