Volkswagen drijft productie Tiguan op

Volkswagen Tiguan
De Volkswagen Tiguan verkoopt goed en daarom moeten klanten langer wachten op hun kleine SUV. Volkswagen heeft besloten de productie op te drijven.

De levertijd van de Tiguan bedraagt, afhankelijk van de uitvoering, vier à vijf maanden. Wie meer opties op de prijslijst aanvinkt ziet de levertijd oplopen tot meer dan een half jaar. Volgens Volkswagen doen vooral het panoramadak en de parkeerassistent de levertijd oplopen.

In Nederland werden sinds de introductie in November vorig jaar 288 exemplaren verkocht. In januari werden 220 Tiguans aan de man gebracht. De SUV is momenteel enkel met 140 pk turbodiesel en 150 pk TSI benzinemotor te koop. Later volgen de 2.0 liter TDI en de 1.4 liter TSI, beide met 170 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...