Spyshots: Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan
Na de komst van de Audi RS6 Avant wacht iedereen uiteraard op hetzelfde vermogen onder de A6 Sedan. De RS6 Sedan werd gespot tijdens wintertesten in Scandinavië.

De spyshots geven ons een klare kijk op wat we van het productiemodel, dat later dit jaar zijn debuut maakt, mogen verwachten. Vooraan zien we duidelijk grotere luchtinlaten en de S-line badge in de grille, de velgen werden vervangen door die van de RS6 Avant. Achteraan merken we twee ovalen uitlaten en een diffuser om het geheel sportief af te werken. In het interieur zien we het RS6 logo verwerkt in de hoofdsteunen en carbon afwerking.

De RS6 Sedan krijgt dezelfde V10 motor uit de RS6 Avant met een vermogen van 580 pk en 650 Nm koppel. De sprint van 0 naar 100 km/u is hierdoor voorbij in minder dan 4.6 seconden en 200 km/u haal je in minder dan 15 seconden.

Spyshots (Via: WorldCarFans)

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Spyshots Audi RS6 Sedan

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...