Skoda Fabia S2000

Skoda Fabia
Wat je niet direct van een merk als Skoda zou verwachten is dat ze hun wagens tunen. Skoda deed het toch en hieronder kan je het resultaat lezen en zien.

Deze rally-fabia is ontworpen voor het Super 2000-kampioenschap. Vandaar de -overigens geweldig originele- naam dus. Een atmosferische 2.0l motor die gekoppeld is aan een zesversnellingsbak zorgt voor de aandrijving van deze wagen. Deze race-machine beschikt over vierwielaandrijving, gecombineerd met 3 mechanische differentiëlen. Het precieze vermogen wil de constructeur niet meedelen.

Deze wagen zal uiteraard niet te koop zijn, maar voor diegenen -en dat zijn er volgens mij niet veel- die hun Skoda Fabia beter willen laten presteren dan een standaard Fabia, is er nog steeds het RS-pakket.

Hieronder nog wat fotomateriaal. Let vooral op de rechtopstaande antenne. Ongetwijfeld goed voor de aerodynamica.

Deel dit bericht:

2 reacties op "Skoda Fabia S2000"

  1. PJS 12-02-2008 om 22:05

    En wie gaat dat kopen?

  2. _____ 14-02-2008 om 9:25

    ik als ie te koop is

Reageer

Reactie aan het plaatsen...