Fiat 500 uitverkocht in Verenigd Koninkrijk

Fiat 500 - Italia Style
In het Verenigd Koninkrijk is de schattige Fiat 500 uitverkocht. Fiat had voor het land 4.500 exemplaren gereserveerd maar deze zijn na twee weken allemaal de deur uit.

Dat de Fiat 500 een hype ging worden hadden we al eerder voorspeld maar nu het aanbod de vraag niet kan bijhouden wordt het nog duidelijker. De vraag is zelfs zo groot dat bepaalde kopers hun voordeel doen door hun Fiat 500 op Ebay te verkopen aan liefhebbers met veel geld. Aangezien de wachtlijst groot is lijkt dit de enige oplossing voor vermogende mensen. De Fiat 500 is dus een investering waard.

Volgens een Fiat dealer is een groot deel van de geïnteresseerden in de Fiat 500 bezitter van een MINI. Zo erg zelfs dat er op de parking van de garage meer MINI’s stonden dan Fiats. Het fenomenaal succes van de Cinquecento geeft de Fiat groep een grote boost, de winst bedroeg in 2007 3.2 miljard euro, een stijging van 12,9 procent. Dit jaar belooft opnieuw een topjaar te worden voor Fiat dankzij de hoge verkoopscijfers van zowel de 500 en de Bravo, die dankzij het succes van de 500 ook meer in het daglicht komt te staan.

Fiat 500 - Italia Style

Fiat 500 - Italia Style

Fiat 500 - Italia Style

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...