Maserati Cinqueporte Project

Maserati Cinqueporte - Quattroporte Shooting Brake Project
Het Maserati Cinqueporte project is een project door StudioM en Studio Torino, het is een ‘shooting brake’ versie van de bekende Quattroporte.

De wagen is nog niet eens gebouwd en Maserati heeft reeds in de Italiaanse krant La Repubblica laten weten dat het niet wil dat deze wagen Maserati gaat heten. Volgens het merk is de Cinquecento enkel mooi doordat de Quattroporte prachtig is, het heeft dus niet zo’n grote pet op voor beide coachbuildstudios. De foto’s die we zien zijn gebaseerd op een 1:4 schaalmodel van de Quattroporte shooting brake. Het model is er gekomen op vraag van een Arabische klant, de wagen zal dus zeker geproduceerd worden.

Motorisch blijft alles bij het oude maar aan de buitenkant krijgen we een duidelijke break lijn. De wagen zal geverfd worden in parelwit en de voorkant krijgt een nieuwe bumper met agressievere en grotere luchtinlaten. Door de klapbare achterzetels moet de benzinetank van de Cinqueporte verplaatst worden omdat deze in de Quattroporte net achter de achterzetels zit.

Maserati Cinqueporte - Quattroporte Shooting Brake Project

Maserati Cinqueporte - Quattroporte Shooting Brake Project

Maserati Cinqueporte - Quattroporte Shooting Brake Project

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...