Fisker komt met Karma Cabrio

Fisker Karma Cabrio
Henrik Fisker heeft op het J.D. Power Roundtable in San Francisco een foto van een Fisker Cabrio onthuld. Het model zal samen met de sedan op de markt komen.

De Fisker Karma werd vorige maand voorgesteld op het autosalon van Detroit, de milieuvriendelijke hyrbide sportwagen krijgt nu ook een cabrio variant. Henrik Fisker heeft in San Fransisco een ‘top secret’ foto van de nieuwe tweedeurs cabrio getoond. Het model zal samen met de vierdeurs-sedan in 2009 op de markt komen.

Het Cabrio model zal gebaseerd zijn op het platform van de Karma en maakt gebruik van hetzelfde lithium-ion plug-in hybride systeem. Waarschijnlijk komt fisker ook nog met een tweedeurs coupé versie van de Karma, om het gamma compleet te maken.

Fisker Karma Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...