PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor
De mensen van PPI hebben na de Audi Q7 nu ook de Audi R8 onder handen genomen. Het resultaat: meer vermogen, meer prestaties en meer aerodynamisch.

PPI heeft het vermogen opgedreven van 420 naar 460 pk en gaf ook het koppel een boost van 429 naar 465 Nm. PPI bereikt dit door het engine management te optimaliseren en een nieuwe sport luchtfilter te installeren. De wagen haalt een topsnelheid van 309 km/u. De sprint van 0 naar 100 km/u werd met 0,6 seconden verkort tot 4,0 seconden.

De betere prestaties zijn niet alleen te wijten aan het extra vermogen, ook de gewichtsbesparing dat de carbonvezel en de 19″ zwarte superlichte magnesium velgen met zich meebrengen zorgen voor de prestatiestijging. PPI geeft de klanten trouwens de keuze tussen blinkende en matte carbonvezel in en rond de wagen. Verder krijgt de PPI R8 nog een voorspoiler, nieuwe voorremmen, een achterspoiler, een diffuser, sideskirts en grotere luchtinlaten vooraan.

Binnenin is het ook alles Carbon dat de klok slaat, PPI heeft de handrem, instapplaten en het instrumentenpaneel bekleed met carbonvezel. Ook het stuur werd vervangen door een nieuw ergonomisch exemplaar afgewerkt met, u raadt het al, carbonvezel.

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

PPI Audi R8 Razor

Deel dit bericht:

1 reactie op "PPI Audi R8 Razor"

  1. f*ck volvo 07-02-2008 om 22:34

    te gek. Wat zouden ze met een Opel Vectra station uit 1997 kunnen doen????

Reageer

Reactie aan het plaatsen...