Ford Focus Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift
Ford heeft de Focus Cabrio een facelift gegeven, de volledige Focus-familie is nu gefacelift en het resultaat mag er zijn.

De Focus Cabrio kreeg dezelfde wijzigingen als de andere Focussen. We zagen eerder al een impressiefoto en nu blijkt dat deze foto zeer accuraat was. Behalve de nieuwe snoet zijn er echter weinig veranderingen gebeurd aan de Focus Cabrio. Ford laat het model nog steeds bouwen door Pininfarina in Bairo, Italië. Ford is trots op zijn model omdat het de grootste bagageruimte in zijn klasse heeft. De capaciteit bedraagt 534 liter met het dak gesloten en 248 liter met het dak open.

De Coupé-Cabrio profiteert verder van de andere vernieuwingen die de Focus-familie kreeg. Zo is er in de middenconsole vier liter extra bergruimte en zorgt een verschuifbare armsteun voor een hoger comfort. Ford introduceert ook een stop/startknop, een bandenspanningscontrolesysteem en een nieuw navigatiesysteem.

Motorisch blijft Ford bij het oude, bij de benzines is er keuze tussen een 100 pk sterke 1.6 liter en een 145 pk sterke 2.0 liter terwijl er bij de diesels enkel keuze is uit een 136 pk sterke 2.0 liter TDCi.

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Ford Focus Coupé-Cabrio Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...