PPI Ice Audi Q7

Audi Q7 PPI Ice Tuning
PPI Tuning kennen we al van de Audi R8 maar heeft nu ook de Audi Q7 onder handen genomen, resultaat: 600 pk’s onder de motorkap!

PPI is gestart met een bodykit dat bestaat uit een nieuwe achterbumper met geïntegreerde diffuser, sideskirts, bredere wielkasten een carbon dakspoiler en vooraan een lichtgewicht carbon motorkap en een nieuwe voorbumper dat voor extra luchttoevoer naar de motor moet zorgen. In het matachtige blauw ziet de Q7 er zeer fris uit, onder de motorkap is het echter gloeiend heet.

PPI heeft namelijk ook de motor onder handen genomen. Het tuningbedrijf heeft een nieuw sportuitlaatsysteem geïmplementeerd met sport luchtfilter en heeft het engine management systeem geoptimaliseerd. Dankzij deze aanpassingen perst PPI 600 pk uit de 4.2 liter V8 van de Audi Q7.

Dankzij dit grote vermogen sprint de zware PPI Ice Q7 van 0 naar 100 km/u in 5,9 seconden. De topsnelheid van het monster ligt op 295 km/u. De wagen zorgt ongetwijfeld op zijn eentje voor een heuse storm op de snelweg.

Al dat vermogen moet uiteraard ook terug tot stilstand gebracht kunnen worden, en bij de loodzware Q7 is dat niet eenvoudig. PPI tuning heeft hieraan gedacht en heeft een nieuw remsysteem op de SUV geplaatst. De wagen wordt ook uitgerust met Michelin 4×4 banden die een topsnelheid tot 315 km/u aankunnen.

Audi Q7 PPI Ice Tuning

Audi Q7 PPI Ice Tuning

Audi Q7 PPI Ice Tuning

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...