Jaguar komt met concurrent voor 911

Jaguar F-type 911 Boxster Prototype
Volgens de Brits krant ‘The Sun‘ werkt Jaguar aan een concurrent voor de Porsche 911. De mensen van Jaguar zullen de X-type vervangen door een sportauto.

Jaguar werkt aan een tweezits sportauto. Het model moet wel nog rond Pasen goedgekeurd worden door Indiase overnemer Tata. Jaguar gelooft dat een sportauto beter bij het merk past dan de kleine zakensedan, de X-type.

In 2000 toonde Jaguar al de F-type (foto boven). De F-type is een concept car die vooral gericht was op de Porsche Boxster. Deze haalde echter net niet het productiestadium. Nu plant Jaguar een tweezitter die een maatje groter zal zijn dan de F-type en zo de legendarische Porsche 911 moet beconcurreren. We staan alvast te springen voor het resultaat!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...