Renault Twingo RS in Geneve

Renault Twingo RS
Wat we naast vele andere dingen zullen zien in Genève is de Renault Twingo RS. Traditioneel neemt Renault de standaard Twingo onder handen, voor mensen die net dat beetje meer verwachten van een in se kleine stadswagen.

De Twingo kreeg een agressievere bodykit die hem sportievere looks geeft, samen met nieuwe velgen en een nieuwe 1.6l motor die 133Pk ontwikkelt. 133Pk lijkt niet veel, maar in een klein wagentje als deze hoeven meer Pk’s niet. Al wil elke petrolhead stiekem toch zoveel mogelijk Pk’s onder zijn motorkap. Ook aan het chassis werden wat aanpassingen gedaan. Zo werden de veringen en de remmen aangepast naar de wensen van de doorsnee chauffeur met een zware voet.

Veel meer wil Renault nog niet kwijt over deze sportieve stadswagen, wel hebben we een hele hoop foto’s binnengekregen van de Renault Twingo RS met het F1-team van Renault erbij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...