Impressiefoto’s BMW 5 in 2010

BMW 5 rendered
Met de spyshots van de BMW 5 in het achterhoofd wisten we dat de impressiefoto’s van de BMW 5 niet lang op zich gingen laten wachten. Hier zijn ze dan!

De BMW 5 die we in 2010 op onze wegen zouden moeten zien rijden krijgt ongeveer dezelfde snuit als de huidige BMW 5, met dat verschil dat de ‘wimpers’ van de huidige 5-serie verdwenen zijn. Daar heb ik alleszins geen problemen mee! Ik vind wel dat de impressiefoto’s iets weghebben van de BMW 7 impressiefoto’s. BMW zal uiteraard de BMW 7 en de BMW 5 een andere look geven, dus of deze beelden zo realistisch zijn is een ander verhaal.

Ook de achterkant lijkt geweldig goed op de impressie van de BMW 7 en ook op de CS Concept. De impressionisten legden dus niet bepaald veel creativiteit aan de dag, maar het is natuurlijk ook een moeilijke opgave te gokken hoe een wagen binnen 2 jaar er uit zal zien. Afwachten is de beste oplossing natuurlijk.

BMW 5 Achterkant

(foto’s via eGM CarTech)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...