Audi RS6: zo ziet u hem liever niet

Audi RS6
Zo zien we de RS6 graag. In 1 geheel. De foto’s hieronder tonen dat de RS6 wel snel kan rijden, maar ook in 2 stukken kan breken. De chauffeur had geen fysieke letsels, allicht had hij wel last van een lichte shock.

Hoe je zoiets kan tegenkomen, ik weet het ook niet. Maar ik ben alleszins verbaasd door het feit dat de bestuurder hier levend is uitgekomen. Moet een veilige wagen zijn, denk ik dan. Al zou ik mijn kinderen -moest ik die hebben- niet direct op de achterbank zetten. Opmerkelijk is ook dat de achterkant en de voorkant van deze wagen na het ongeval dezelfde richting uitkijken. Eigenaardig!

Deel dit bericht:

2 reacties op "Audi RS6: zo ziet u hem liever niet"

  1. gecko 31-01-2008 om 19:41

    hebt anders is chance ! 😀

  2. PJS 03-02-2008 om 15:04

    Audi heeft duidelijk vooral gedacht aan de veiligheid van de bestuurder 😉

Reageer

Reactie aan het plaatsen...