Productieversie van BMW 1 Coupe tii Concept?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?
Op internet gaan er spyshots de ronde van wat lijkt op een productieversie van het in Tokyo voorgestelde BMW 1 Coupé tii Concept.

Er is een op het internet brochure gelekt [.pdf] waarin duidelijk blijkt dat de onderdelen van het tii concept nu te koop zijn bij BMW. Zo zijn de wielen, de sportstoelen in alcantra leer, de achterspoiler en de carbon diffuser op de foto gelijk aan die van het conceptmodel. Eerst werd gedacht dat de aanpassing het werk was van tuners maar die optie is door het lekken van de officiële brochure niet meer aan de orde.

In de folder staat een rijk gamma aan onderdelen met onder andere nog performance-remmen, een short-shift kit, een stuur met display en een performance-uitlaatsysteem. BMW heeft nog geen technische gegevens van de BMW 1 Coupé tii vrijgegeven, we weten wel dat de wagen wat gewicht verliest en op 18″ wielen staat. Motorisch verwachten we een opgekietelde versie van de zes-in-lijn biturbo motor van de 135i. Deze creëert standaard reeds 306 pk.

BMW Performance Brochure [.pdf]

Foto’s (Via: 1Addicts)

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

BMW 1 Coupé Tii Productieversie?

Deel dit bericht:

1 reactie op "Productieversie van BMW 1 Coupé tii Concept?"

  1. Djivy 30-01-2008 om 15:43

    Op ’t salon stond er een 1-reeks Sporthatch met gelijkaardige behandeling. Onderdelen worden vanaf april beschibaar aldus de accessoire-manager van BMW – via de dealers.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...