Mercedes GLK: geen AMG versie

Mercedes GLK
De nieuwe Mercedes GLK zal niet beschikbaar zijn met een opgewaardeerde AMG-motor, in tegenstelling tot eerdere geruchten over een Mercedes GLK 63 AMG.

Voornaamste reden hiervoor is volgens onze tuningvrienden uit Affalterbach dat ze hun segment niet willen verzadigen, met de G55-63 en de ML63 reeds in het gamma. Persoonlijk vind ik de GLK niet boeiend, dus zal een superversie van AMG ook niet echt slagen.

Na de R63 is dit het 2e model dat geen AMG variant krijgt, maar dat was ook niet om met te huilen. AMG staat voor spectaculaire wagens die snel-sneller-snelst gaan, en niet zoals een getunende gezinswagen. Dat is dan ook de reden waarom AMG de A- en B-klasse mooi met rust laten.

Mercedes GLK

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...