Teaser: Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer
Honda is gestart met een teasercampagne voor de nieuwe Honda Accord Tourer die op het autosalon van Genève in maart in première zal gaan.

De Honda Accord Tourer werd geïntroduceerd als een conceptwagen op het autosalon van Frankfurt vorig jaar. De wagen wil een concurrent worden voor de BMW 3-reeks en de rest van het “compact executive car” segment.

Honda heeft hard gewerkt aan de bouw van de Accord Tourer want vijf maanden na het conceptmodel heeft het al een productieversie klaar. De Honda behoudt dezelfde vormgeving maar werd aangevuld met verschillende details zoals andere koplampen, LED achterlichten en een prachtige kilometerteller.

Honda heeft echter nog bijna geen specificaties van de wagen vrijgegeven, we weten wel al zeker dat de wagen de Euro-5 norm zal halen en dat hij vol zal zitten met veiligheidsfuncties. Hiermee mikken de mensen van Honda duidelijk op Volvo. Binnen drie weken is er volgens Honda meer informatie beschikbaar.

Teaservideo en foto’s:

Teaser Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer

Teaser Honda Accord Tourer

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...