Opel Insignia
Nog meer nieuws vanuit winterland, want ook de Opel Insignia is daar vastgelegd op de gevoelige plaat. Voor het eerst krijgen we ook een blik op het interieur.

Veel kunnen we nog niet zien, want de wagen is aardig bedekt met allerhande kleefmaterialen. We kunnen de vormen die we zien wel herkennen in de impressies die we eerder zagen. General Motors liet ook onlangs een teaser los van de achterlichten van de Opel Insignia, dus ook die kunnen we min of meer plaatsen.

Interessanter echter is de binnenkant. Daar zien we het interieur zoals het er ongeveer zal uitzien op het productiemodel. 2 gechromeerde ringen begrenzen de tellers en tussen die 2 tellers zien we een vakje, dat allicht zal dienen voor het plaatsen van een LCD-scherm. Voor diegenen die verbaasd zijn door de ondermaatse afwerking van het interieur, wees gerust: het interieur moet nog enkele veranderingen ondergaan. De hier gebruikte materialen zullen niet op het productiemodel te zien zijn, enkel de vorm van het interieur zal zo goed als ongeveer hetzelfde zijn.

(foto’s via: LeftLaneNews)