Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule
Het lijkt erop dat de autoconstructeurs samen een winterkamp hebben geboekt om hun toekomstige modellen te testen. Zo ook Jaguar die de toekomstige XJ voorbereidt.

Jaguar is met de nieuwe XF een nieuwe weg ingeslagen om het tij te keren. Ook de klassieke XJ zal mee moeten met het nieuwe imago van het merk. De mal van de toekomstige XJ werd in Noord Scandinavië gespot tijdens tests door het technisch team van Jaguar.

Laat je niet misleiden door het exterieur van de testwagen, Jaguar gebruikt de huidige XJ om een nieuw platform voor de toekomstige XJ voor te bereiden. De wagen kreeg trouwens de codenaam X351 van Jaguar. Ian Callum, chief designer bij Jaguar, zou volgens bronnen erg te vinden zijn voor een vierdeurscoupé zoals de Mercedes CLS en Volkswagen Passat CC. Het kan dus de bedoeling zijn van Jaguar om het klassieke design van de XJ te combineren met het vierdeurscoupé concept.

Volgens bronnen gaat de nieuwe Jaguar XJ in de lente van 2011 in première. Binnenkort hierover ongetwijfeld meer informatie.

Spyshots (Via: Worldcarfans)
Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Spyshots: Jaguar XJ mule

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...