Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS
Dat er een zware versie aan zit te komen van de BMW X5 weten we al langer dan vandaag, de über-SUV werd gespot tijdens wintertests.

De krachtige X5 zal weliswaar niet als “M” model verkocht worden, volgens BMW past die badge niet bij een SUV. De verschillen met een standaard X5 zijn minimaal, vooraan merken we grotere luchtinlaten en een grotere grille om de intercooler plaats te geven. Achteraan zien we bij de iS versie dubbele ovalen uitlaatpijpen. De wielen op de spyshots zijn wel nog standaard maar deze worden ongetwijfeld mee aangepast. Binnenin merken we onder andere typisch “M-style” stiksel rond het stuur en een toerenteller die 1000 toeren later in het rood gaat. Het is duidelijk dat dit geen gewone X5 is.

Wat het vermogen van de X5 4.8 iS zal zijn is nog niet bekend maar volgens bronnen gaat het om meer dan 500 pk. Er zijn er zelfs die durven stellen dat het de krachtigste SUV ooit wordt. Om dit vermogen te bereiken gebruikt BMW twee turbo’s zoals in de BMW X6, daar huist een 4.4 liter V8 onder de motorkap.

Spyshots (Via: Worldcarfans)

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Spyshots: BMW X5 4.8iS

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...