Mansory Aston Martin DB9

Mansory Aston Martin DB9 Coupé
Mansory kennen we al langer van de Mansory Vanquish S, de Mansory V8 Vantage en de Mansory Flying Spur, nu is het ook de beurt aan de Aston Martin DB9.

De Duitse tuners van Mansory hebben een nieuw pakket klaar voor de DB9 Coupé en Volante en zijn een goed alternatief voor wie geen DBS heeft kunnen strikken. Daarenboven is het ook nog eens stukken goedkoper om je DB9 bij Mansory binnen te steken dan een DBS te kopen.

Het designteam van Mansory had de aartsmoeilijke opdracht om de DB9 een extra beurt te geven. Ze zijn erin geslaagd om de wagen sportiever en tegelijk minstens even elegant te maken. De designers hebben gebruik gemaakt van een nieuwe voorspoiler, geïntegreerde mistlampen en een bijpassende minigrille vooraan. Aan de zijkant zien we sideskirts die de DB9 wat extra sportieve uitstraling geven. Achteraan wordt de wagen voorzien van een carbon diffusor en chromen uitlaatpijpen. Mansory verdient toch weer een dikke pluim.

Qua prestaties heeft Mansory zich wat rustig gehouden, het heeft zich beperkt tot een nieuw Brembo remsysteem met 405mm remschijven en nieuwe lichtgewicht aluminium wielen van 20″. Het interieur werd aangepakt met een mix van maple hout, carbonvezel en Alcantara leer.

Mansory DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory Aston Martin DB9 Coupé

Mansory DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Mansory Aston Martin DB9 Volante

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...