Facelift Mercedes SL: extra foto’s

Mercedes Sl
Vandaag kwam ik nog wat foto’s tegen van de Mercedes SL die ik nog niet gepost had. Bij ‘lees verder’ kan je ze vinden!

Over het interieur hebben we nog niet veel verteld, hoog tijd dus! Ik moet zeggen dat ik de afgebeelde versie niet zo mooi vind aan de binnenkant. Het leder is naar mijn mening te gelig en doet het geheel op een oude-bomma-wagen lijken. Maar je kan allicht wel een andere kleur leder bestellen, dus dat probleem is dan ook opgelost. Wel leuk is de airconditioning die in de hoofdsteun is aangebracht, net zoals bij de Mercedes SLK. Voor de rest ziet alles er kwalitatief uit, zoals we gewoon zijn van Mercedes. Of de elektronica ook effectief werkt, is een ander paar mouwen.

De facelift van de SL krijgt vaak de kritiek dat zijn nieuwe voorkant er totaal niet goed uitziet, maar ik persoonlijk vind hem er echt geweldig uitzien. De nieuwe grille doet de wagen breder lijken en de nieuwe lichten, die deels hoekig, deels afgerond zijn, geven de wagen een agressievere en sportieve look.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Facelift Mercedes SL: extra foto’s"

  1. matthijs 18-07-2008 om 16:16

    prachtige auto, dit is de beste mercedes sinds tijden.
    is dat ff boffen.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...