Spyshots: Audi A6 Facelift

Spyshots: Facelift Audi A6
De Audi A6 krijgt een kleine facelift tegen 2009, Audi heeft zich vooral geconcentreerd op de lichten van de wagen. Zo krijgen de achterlichten nu ook LED’s.

De LED achterlichten zagen we al eerder bij de huidige Audi A6 Avant en geven de A6 een nieuwe dimensie. Vooraan krijgen we ook enkele kleine wijzigingen met een licht veranderde grille en een nieuwe luchtinlaat waarvoor de mistlamp moet verschuiven.

De voorlichten lijken op het eerste gezicht niet echt aangepast maar als je goed kijkt zie je dat Audi een stuk verbergt. Waarschijnlijk krijgt de A6 vooraan dus ook een rij LED’s zoals we die eerder reeds zagen bij de Audi A4 en R8.

Spyshots (Via: LeftLaneNews)

Spyshots: Facelift Audi A6

Spyshots: Facelift Audi A6

Spyshots: Facelift Audi A6

Spyshots: Facelift Audi A6

Spyshots: Facelift Audi A6

Spyshots: Facelift Audi A6

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...