Spyshots: Alfa Romeo Junior

Alfa Romeo JuniorAlfa Romeo JuniorWe kregen eerder teasers en spyshots van de Alfa Romeo Junior in de bus. Nu vonden we ook deze foto’s. We zien er de lichten aan de voorkant en de achterkant. De lichten zijn zeer rond. De lichten aan de achterkant vind ik zeker geslaagd, die aan de voorkant net iets minder, maar het blijft natuurlijk wachten op een totaalbeeld. Het is niet zeker of dit een beeld is van een studiemodel of het definitieve model. Maar aangezien studiemodel en productiemodel gelinkt zijn, geeft het toch al een beeld.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Alfa Romeo Junior"

  1. PJS 20-01-2008 om 18:28

    Het is nog vrij moeilijk om iets te zeggen met deze vage beelden. De voorlichten lijken een beetje scheel te kijken. De achterlichten doen me denken aan die van de Fiat Bravo. Dat laatste is wel een compliment

Reageer

Reactie aan het plaatsen...